Saturday, March 19, 2011

Tengok dan lihat bola sambil makan roti canai

Bile tengok Spurs main ngan West Ham gler bukan main laju sampai aku rase kalau aku main mesti mampu buat kat dalam PES je..serang punye ler banyak tapi bile final results seri 0-0..ape ke sengal je Spurs ni..buat habis air liur aku je menjerit tengok bile serang..Takkan dah dapat masuk quater UCL terus jadi sengal + sepal???

P/S: next time jangan begitu wahai saudara-saudara ku disana..sakit mate je kalau tengok

Kepada fans MU,ayuh kite tengok team anda main malam ni..hebat ke tak main dengan player yang ada dalam fantasy futball aku (Elmander-BOLTON). Kalau kalah boleh kite MENGANJING ya..ngahahahaha...yeahh..yeahhh..NEVER SAY NEVER boy

3 comments:

  1. damn!!!!!!!!!!...menang plak si MU ni

    ReplyDelete
  2. hahahahaha...thank u berbatov!

    ReplyDelete
  3. tengkiu babitov! jaguh kampung!!!

    ReplyDelete