Saturday, March 19, 2011

Kencang memang kencang

Tanggal 19/3/11 team GSK(Geng Sembang Kencang) telah menghantar atlet terbaik dan berbakat Februari 2011 untuk mengenal pasti kem latihan di BB..mulanya nk buat latihan intensif utk ahli-ahli GSK..tp haram.. hanya 5 orang je yang ada dan sanggup gadaikan masa-masa untuk bertelur di pagi hari dengan suasana hujan yang nyaman.

Tahukah anda, kalau badan dah six packs tapi bile mintak lari 1 round kat track UMT dah pancit. Baik keluar je dari join GSK. Jadi bole selalu dengar lagu bertajuk NEVER SAY NEVER sambil ketuk lutut..tak pun I SHOOT U..err...apa kes kalau camtu beb???

Jadi, ini lah hasil daripada latihan intensif yang telah dibuat sebagai bukti menunjukkan bukan sembang je kencang tp buat mesti gak kencang beb..


Sesi fotografi atlet berbakat GSK




Muka-muka yang macam nak kene lempang lepas buat 2 round tanpa henti

2 comments:

  1. aku mcm knl la org2 ni....

    nnt aku blanje pak awang! haha

    ReplyDelete
  2. mmg kencang....hahaha

    ReplyDelete